YouTube'dan Düşük Hızda Bağlantı Kullananlar İçin “144p” Desteği

Kota konusunda sıkıntı çekenlerin de derdine derman.

Bu haber biraz “kursakta kalan” bir haber olabilir, baştan söyleyeyim. Başlık her şeyi açıklamadığı için, bu uyarıyı şimdiden yapayım da, “Başlığının hakkını ver hakkını!!!” diye basmayın sanayi bölgemizi sonra.

Neden kursakta kalabilir? Çünkü şu anda sadece belirli videolarda geçerli olan özelliğin tüm videoları kapsayıp kapsamayacağı; kapsadı diyelim, ne durumlarda durumlarda devreye gireceği belli değil hanüz (Google bunun için özel bir algoritma mı kullanacak, ne yapacak?). Gerçi pek çoğunuzun video izlerken “720p HD” seçeneğinden aşağısına burun kıvırdığını biliyorum. Ama aranızda yavaş internete sahip olan, cep telefonunu modem olarak kullanan ve her daim kota sıkıntısı yüzünden diken üstünde duranlar da var (en yakın arkadaşlarımdan biri bu durumda olmasa bu kadar kesin konuşmazdım herhalde). İşte onlar için biçilmez kaftan bu özellik.

Ancak ortada çok fazla bilgi olmadığından, şimdilik ne desem havada kalacaktır. İhtiyacı olanların aklının bir köşesinde dursun, arada YouTube'u tırmalayın. Yeterince uslu bir çocuk olursanız belki bir gün 144p'yi görebilirsiniz (hatta bazılarınızın görmüş olması bile muhtemel).

YORUMLAR
Parolamı Unuttum