YouTube Gaming Geliyor!

Twitch.tv'nin yeni rakibi belli oldu

Günümüz oyun dünyasıyla beraber oyun anlayışları, oyunların tüketimi ve bunların yanında oyuncular da günden güne değişiyor.

Oyuncu bireylere özel ve kişisel canlı yayın yapma imkanı sunan Twitch.tv'nin en dişli rakibi belli oldu. Daha öncesinde ismi Google ile anılan Twitch.tv hepimizin bildiği gibi Amazon'a satılmıştı.

Fakat Google dünya endüstrisinde çok yönlü bir şirket olduğunu yeniden kanıtladı ve YouTube Gaming'iE3 2015'e sayılı günler kala duyurdu. Toplamda 25.000'e yakın video oyununa özel olarak ayrı sayfalar ayıracak YouTube Gaming, canlı yayınlar haricinde videoları da içinde barındıracak.

YouTube markasının önde gelen isimlerinden Alan Joyse konuyla ilgili olarak, "YouTube Gaming, sevdiğiniz kanalları ve oyunları bir araya toplayacak bir servis olacak. Ayrıca kanal ve oyunlar üzerinden yeni şeyler keşfetmenin yanı sıra YouTube Gaming sadece oyunlara özel olacak. Yani Call kelimesini arattığınızda size Call of Duty göstereceğiz, Call Me Maybe değil." açıklamalarında bulundu.

Son olarak Google, YouTube Gaming önümüzdeki haftalarda yayınlanmış olacak. Ve yayınlanmasıyla beraber mobil platforma özel bir uygulamayı da beraberinde getirecek. İlk canlı yayın ise E3 2015 etkinliği sırasında yapılacağını söyledi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum