Ys IX: Monstrum Nox, 2021’de Batı Piyasasına Geliyor

YS serisi kaldığı yerden devam ediyor

Ys serisi, Batı’da sonradan popülerlik kazanan RYO serilerinden desem herhalde pek itiraz gelmez. Serinin dokuzuncu oyunu Ys IX: Monstrum Nox, geçtiğimiz Eylül ayında Japonya, bu yılın Şubat ayında da Asya için çıkışını gerçekleştirmişti. NIS America tarafından yapılan duyuruyla önümüzdeki yıl Batı piyasasına teşrif edeceğini öğrendik. Duyuruya bir de fragman eşlik ediyor:

Monstrum Nox, oynanabilir 6 karakter içeriyor. Bu 6 ünlü ‘monstrum’un her birinin kendine has yetenekleri var, dolayısıyla farklı yönleriyle mücadelemize destek olabilecekler. Önceki oyunlardan aşina gelecek mekaniklerin yanında yenileri de bulunacak. Ekibimizle, Balduq’a yönelen tehditlere engel olmaya çalışacağız. Fragman, bu mücadelenin neye benzeyeceğine ilişkin genel bir fikir veriyor.

NIS America tarafından yapılan duyuruda, oyunun 2021'de PS4, Switch, Steam ve GOG’a geleceği belirtilmekte. Duyuruyla birlikte oyunun Steam sayfası da açılmış durumda, dilerseniz şuradan ulaşabilirsiniz. Aksiyon soslu RYO sevenler, takip listelerine alabilirler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum