Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS'e SEVENS Evreni ve Rush Duel Modu Geliyor

Basın gösterimine katıldık

Yu-Gi-Oh! her ne kadar 25 yıllık bir marka olsa da hâlâ evrimleşmeye ve gelişmeye devam ediyor. Bunun en iyi örneklerinden biri 2020 yılında hayatımıza giren Rush Duel kuralları ve SEVENS evreni. Aynı isimli animeyle başlayan evren, Switch’e getirilen bir oyunla iyice genişletilmişti. Rush Duel, yeniden yazılmış kurallarıyla birlikte benim gibi kart oyunlarına uzak bir oyuncuyu bile içine çekmeyi başarmıştı.

Yu-Gi-Oh! oyuncuları arasında oldukça popüler olan Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS’e daha önce ücretsiz güncellemelerle başka evrenler dahil olmuştu. 28 Eylül’de gelecek güncellemeyle birlikte SEVENS evreni de DUEL LINKS’e dahil olacak.Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS’in popülerliğini vurgulamak için 150 milyondan fazla kez indirildiğini de belirtmem gerekli.

Yu-Gi-Oh! SEVENS’tan bahsetmek gerekirse Goha adında fütüristik bir şehirde geçiyor. Bu şehir tabir-i caizse kuralın ve kurala uyanların kral olduğu yer. Fakat Goha #7 İlkokulu’na giden Yuga, “kuralları yıkarak” yeni bir kart oyunu icat ediyor: Rush Duel. Rush Duel ise klasik Yu-Gi-Oh! kurallarından arındırılmış ve adı üstünde “hızlandırılmış” bir oyun modu. Her tur canavar çağırılabilen, ne kadar kart oynandığının önemi olmayan bir varyant Rush Duel.

Rush Duel’in oyuna eklenmesi kelimenin tam anlamıyla DUEL LINKS için “ikinci bir çıkış” anlamına geliyor. Çünkü bu yeni “kurallar” beraberinde yeni kartları da getiriyor. Yani “Ah şimdi herkes destesini dizmiştir zaten, oyuna girsem beni patates ederler.” diye çekinmenize hiç gerek yok. Uzun lafın kısası Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS’e bir yerlerden girmek istiyorsanız ama çekiniyorsanız bu güncelleme oyuna başlamak için en iyi zamanlardan biri.

Yu-Gi-Oh! SEVENS’ın karakterleri Yuga, Luke, Gavin ve Romin oynanabilir karakter olarak karşımıza çıkarken şehrin ikonik mekanları Goha #7 İlkokulu, Goha Stadyumu ve AI Restaurant da bu güncelleme ile Yu-Gi-Oh! DUEL LINKS’e eklenmiş olacak. Ayrıca bir Yu-Gi-Oh! klasiği olarak canavar summon’ları yine alışık olduğumuz epiklikte karşımıza çıkıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum