Yüzüklerin Efendisi Animesi Rohirrim'in Savaşı'nın Resmi Fragmanı Yayınlandı

Yıl sonuna doğru sinemalarda

Yüzüklerin Efendisi'nin anime filmi Rohirrim'in Savaşı (The War of the Rohirrim) şimdi de ilk fragmanıyla boy gösterdi. Yönetmenliğini Blade Runner: Black Lotus'tan da tanıdığımız Kenji Kamiyama’nın üstlendiği film Helm's Deep (Miğfer Dibi) kalesine de adını veren Rohan kralı Helm Hammerhand’in (Miğfer Tokmakel) hikayesini anlatacak.

Rohan'ın kudretli Kralı Helm Hammerhand rolünde Brian Cox ("Succession"); kızı Héra rolünde Gaia Wise ("A Walk in the Woods") ve Wulf rolünde Luke Pasqualino'yu ("Snowpiercer") duyacağımız filmde Yüzüklerin Efendisi Üçlemesi'nde unutulmaz, ödüllü performans sergileyen Miranda Otto da masalın anlatıcısı olarak görev yapan Rohan'ın Savaşçı Éowyn rolünü canlandıracak.

Her ne kadar bu fragmanda görünmese de, filmin Japon fragmanında Saruman da görünüyor.

Dağıtımı Warner Bros Pictures tarafından yapılacak olan film, 13 Aralık 2024'te sinema salonlarında gösterime girecek.

YORUMLAR
aefefgrgg
24 Ağustos 2024 20:09

 Bu batılılarda güçlü kadın dışında anlatılanilecrk hiçbir öykü kalmadı mı? Bu 300.000. Güçlü kadın öyküsü olabilir yani artık gına geldi. Birazda ideolojiden çıkıp dönemin gerçekliğine uygun, gerçekçi öyküler yazsak. Biraz eserlerden ideolojik dayatmayı kessek diyorum. Çünkü bu yapay dayatmalar herseyi tatsız tuzsuz hale getirdi. 

Parolamı Unuttum