Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Peter Jackson İddiaları Alevlendi

Enteresan iddialar...

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi'ni televizyona uyarlamak için kolları sıvadığını biliyoruz. Game of Thrones'un bitmesi ardından oluşacak boşluğu doldurması istenen bu proje şimdi enteresan açıklamalarla gündeme geliyor. Enteresan diyoruz çünkü diziyle Peter Jackson'ın adı birlikte anılır oldu.

Kısaca özetlememiz gerekirse J.R.R. Tolkien'in yarattığı Orta Dünya bu kez televizyon ekranlarını ele geçirmeye hazırlanıyor. Amazon'un hazırladığı projenin Yüzüklerin Efendisi'nden önce geçmesi ve genel olarak ismen duyduğumuz kahramanları konu etmesini bekliyoruz. Fakat dizi çalışmaları hızlı olmak yerine emin adımlarla ilerlemeyi tercih ediyor. Milyar dolarlar harcanacak bu proje için en uygun isimler aranıyor. TheOneRing.net'in paylaşımına bakılırsa Amazon'un görüşmek üzere listeye aldığı isimler arasında Peter Jackson da yer alıyor.

Bildiğiniz gibi Peter Jackson orijinal Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin yanı sıra Hobbit serisini de beyaz perdeye taşımıştı. Amazon'un onun yerine farklı isimlere odaklanmayı tercih edeceği düşünülüyordu fakat TheOneRing.net'in Twitter paylaşımı aksini iddia ediyor. Durum şu sözlerle özetleniyor: "Amazon'un aktif olarak yazarlarla, yönetmenlerle ve dizi yürütücülüğü üstlenecek isimlerle görüştüğü, milyar dolarlık dizinin yaratıcı kısmıyla ilgili fikirlerini değerlendirdiğini öğrendik. Peter Jackson da bu listede yer alıyor. Fakat onun dışında görüşülen çok fazla isim var."

Bu iddianın ne kadar doğru olduğunu ve görüşmelerin sonunda Yüzüklerin Efendisi dizisinin başına kimin geçeceğini zaman gösterecek. Siz ne dersiniz? Dizi için en uygun isim yine Peter Jackson mı? Yoksa bu seriye artık başka isimlerin elinin değme zamanı geldi mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum