Yüzüklerin Efendisi Dizisine Dair İlk Detay Belli Oldu

Amazon'dan ilgi çeken açıklama

Amazon'un Yüzüklerin Efendisi projesi büyük ilgi görmeye ve yeni gelişmelerle gündeme gelmeye devam ediyor. Şimdiye kadar dizinin genç Aragorn'u anlatacağı ve yönetmenlik için Peter Jackson'ın düşünüldüğü iddiaları sizinle paylaşmıştık. Bu sefer Amazon stüdyolarının başındaki Jennifer Salke çıkıp ilgi çekici sözler sarf etti. Sonunda projeye dair ilk ağızdan bir açıklama duymuş olduk.

Bildiğiniz gibi kısa süre önce Peter Jackson, Yüzüklerin Efendisi dizisiyle bir bağlantısı olmadığını açıklamıştı. Fakat Amazon'un telif haklarını satın alması nedeniyle şimdiye kadar çekilen görüntülerin ve set dekorlarının onlara teslim edileceğini öğrenmiştik. Bu yüzden de Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit serilerinin yok sayılmayacağı, ikisinin arasında geçen bir hikaye seyredebileceğimizi düşünür olmuştuk. Görünen o ki tahminlerimiz doğru. Deadline'ın röportajında konuşan Amazon stüdyoları başkanı Jennifer Salke durumu şu sözlerle özetledi:

"Varolan serileri başa sarmadığımızı çoktan bildiğinizi varsayıyorum. Sıfırdan başlamıyoruz. Dizide sevdiğiniz karakterlerin hikayelerini göreceksiniz."

Jennifer Salke'nin bu sözleri genç Aragorn iddialarını doğruluyor gibi görünüyor. Öte yandan bu açıklamalar karakter değil de karakterler demesi, yani çoğul eki kullanmış olması farklı sürprizler olabileceğini ortaya koyuyor. Açıkçası Amazon'un hangi karakterleri ekrana taşımayı planladığını öğrenmek için merak içinde bekliyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum