Zack Synder, Yeni Filminin Video Oyununa Da Yardımcı Oluyormuş

Bir Rebel Moon RYO'su

Zack Synder'ın yeni filmi Rebel Moon sadece ekran ile sınırlı kalmayacak, bu filmi esas alan bir de RYO geliştiriliyor. Synder da bizzat bu RYO'ya yardımcı oluyormuş.

The Nerd Queens şovuna konuşan Snyder, Netflix için çektiği Rebel Moon'a dair oyun fikri kendisine sunulduğunda bu fırsata gözü kapalı atladığını söylemiş. Synder'ın bahsini ettiği geliştiricinin kim olduğunu bilmiyoruz, ama kendisi geliştiricilere yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor, filme dair hikaye parçaları ve diğer detayları paylaşıyormuş.

Synder'a biri ufak, biri büyük çaplı olmak üzere iki farklı fikir sunulmuş ve o da büyük çaplı olanda karar kılmış.

Synder oyuna dair herhangi bir detay söylemedi, ama her zaman bir RYO üzerinde çalışmak istemiş. Bu da tam kendisine göre bir projeyle karşılaştığı anlamına geliyor.

Ancak şöyle bir durum da var, bildiğiniz gibi Netflix de son zamanlarda oyunlara ağırlık vermeye başladı ama bu oyunlar sadece mobil cihazlarda oynanabiliyor. Acaba Synder'ın bahsini ettiği bu oyun da mobile özel bir RYO olabilir mi? Aynı film gibi o da Netflix çatısı altında mı yayınlanacak?

Rebel Moon 2023 yılı içinde Netflix ekranlarında olacak ama çok büyük bir film olduğu için iki parça halinde yayınlanacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum