Zor Platform Oyunu n++'ın Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Ne çektin be ninja kardeş

2004'te Metanet’in yapımını üstlendiği Flash tabanlı hızlı bir bulmaca platform oyunudur “n “. Bir ninjayı kontrol ediyor ve kapana kısıldığımız tesisten dışarı çıkmaya çalışıyorduk.

Ancak bu iş o kadar basit değildi. Zamanımızın tükenmemesi için altın toplamamız gerekiyordu. Fazla yüksekten düşünce ölüyorduk. Kendimizi savunma imkanımız yoktu, etraf tuzaklarla, robotlarla ve güvenlik sistemleriyle doluydu. 4 sene sonra yenilenmiş sürümüyle n+ Xbox 360, DS ve PSP'ye çıkışını yapmıştı. Son olarak tamamen geliştirilmiş n++ ise PS4'ye özel olarak duyurulmuştu. 

Yapım aşamasında olduğu süre boyunca türlü fuarlarda gösterilen n++ sonunda 28 Temmuz'da PS4'e çıkışını yapacak. 2,360 el yapımı bölümü ve pek çok oyun modunu içeren dopdolu bir oyun. Minimalist, renkli ve zor oyun isteyen PS4 sahiplerine şiddetle (en azından benim yerime oynayın) tavsiye edilir. n++ hakkında daha bilgiye oyunun sayfasından ulaşabilirsiniz. Konsolunuz yoksa da üzülmeyin n'in v2.0 sürümünü buradan bedavaya oynayabilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum