10. Yılını Kutlayan MachineGames'ten Geçmiş ve Geleceğe Bakış Röportajları

Zaman su gibi akıp giderken

Bu ay MachineGames'in 10. yıldönümünü kutluyoruz. Stüdyo, 2010 yılının Kasım ayında Bethesda'nın da sahibi olan ZeniMax Media tarafından satın alınmıştı. Bildiğiniz gibi geçen ay da Microsoft'un sürpriz satın alımıyla o da artık bir Xbox Game Studios stüdyosu haline geldi.

MachineGames, Wolfenstein serisiyle ünlü. Seride şimdiye kadar 5 oyunun altında kendilerinin imzası var: The New Order (2014), The Old Blood (2015), The New Colossus (2017), Youngblood (2019), ve Cyberpilot (2019).

Stüdyo, bu özel yıldönümü için ekipleriyle hem 10 yıllık geçmişe, hem de geleceğe bakış röportajları yayınladı. Bethesda Türkiye tarafından çevrilen röportajlara aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz:

>> MachineGames Ekibi ile 10 Yıllık Geçmişe Bir Bakış

>> MachineGames Ekibi ile Geleceğe Bakış

Bu röportajlarda Kristoffer Kindh (Kıdemli Bölüm Tasarımcısı), Jocke Sohls (Kıdemli Oyun Tasarımcısı), Jerk Gustafsson (Yönetici Yapımcı), John Jennings (Prodüksiyon Direktörü), Tommy Tordsson Björk (Hikâye Tasarımcısı), Axel Torvenius (Sanat Direktörü), Lars Johansson (Stüdyo Direktörü), Fredrik Ljungdahl (Oynanış Direktörü), Jim Kjellin (Baş Teknoloji Sorumlusu) gibi isimler soruları oldukça samimi biçimde cevaplamış ve stüdyonun geçmişine ve geleceğine ışık tutmuşlar. Keyifli bir okuma, özellikle de Wolfenstein serisini seviyorsanız bir göz atmanızı öneririm.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum