2019'a Elveda: Oyunlardaki En Eğlenceli Yıl Sonu Etkinlikleri

Geri sayım başladı...

Bir yılı daha geride bırakmamıza sadece günler kaldı. Haliyle sevdiğimiz pek çok oyun yılbaşı süsleri ve içerikleri ile donatılmış durumda. Biz de pek çoğu Ocak ayının ilk günlerine kadar sürecek bu yılbaşı etkinliklerini sizler için sıraladık.

Guild Wars 2 – A Very Merry Wintersday

2012 yılından beri hayatımızda olan Guild Wars 2, her sene olduğu gibi bu sene de eğlenceli bir yeni yıl etkinliği ile karşımızda. Karlar içerisinde kalan Lion’s Arch’ta arkadaşlarınızla kar topu oynayabileceğiniz gibi, yeni etkinlikler ve oyun modları da sizleri bekliyor olacak. Arenanet’in yayınladığı videodan da anlayabileceğiniz üzere kış temalı bir platform bulmacası da A Very Merry Wintersday etkinliği ile sizleri bekliyor olacak.

Crash Team Racing: Nitro Fueled Winter Festival Grand Prix

Uzun süre merakla beklenen CTR çıkış yaptığı günden beri beklediği başarıya ulaşamamış olsa da oyuncularını bolca etkinlik ile sevindirmeye devam ediyor. İlk günden beri pek çok etkinliğe ev sahipliği yapan oyun haliyle bu yılbaşı dönemini de atlamamış. Winter Festival Grand Prix adı verilen etkinlikte oyuna pek çok yeni kozmetik eklenirken, sadece bu döneme özel bir harita da oyuncuların beğenisine sunulacak. Etkinlik 12 Ocak’a kadar devam edecek.

Fortnite – Kış Festivali  

Geçtiğimiz sene 14 gün boyunca oyunculara çeşitli görevler ve hediyeler sunan Fortnite, bu sene işin dozunu artırıyor. Daha fazla hediye vadeden Fortnite ekibi oyunun içerisine özel bir lobi ekleyerek kış temasını iliklerinize kadar yaşamanızı sağlıyor. Bu lobide bulacağınız şömine üstündeki çorapları açarak görevler alacak, bu görevleri tamamlayarak ise yeni hediyelere sahip olacaksınız. 14 gün boyunca devam edecek etkinlikte iki kıyafet, iki planör, iki kazma, iki kaplama ve pek çok özel ifade kazanma şansı bulacaksınız. Etkinliğin 7 Ocak’a kadar devam edeceğini hatırlatalım.

Apex Legends – Mirage’s Holo-Day Bash

Etkinliklere doymayan bir diğer oyun olan Apex Legends’da bol bol yeni içerik ile birlikte yeni yıl heyecanını yaşatmaya hazırlanıyor. Mirage’s Holo-Day Bash adı verilen etkinlik süresince oyuna yeni kozmetikler, ikonlar, emote’lar ve pek çok yeni “yılbaşı” temalı içerik eklenecek. Her etkinlik ile oyuna yeni bir mod ekleyen Respawn, bu kez de Winter Express isimli bir oyun modu ile karşımıza çıkıyor. Haritanın ortasındaki treni kontrol etmeye çalışacak oyuncular bu modu kazanarak kış temalı ödüllere de kavuşabilecek.

Overwatch – Winter Wonderland

Her sene olduğu gibi Winter Wonderland etkinliği Overwatch semalarına giriş yaptı. Yeni bir oyun modu ve pek çok yeni kozmetik ile karşımıza çıkacak etkinlikte, eski kış temalı kostümlerin tamamı da oyuncuların beğenisine sunuldu. Yeni oyun modu olan Snowball Deathmatch’te oyuncular birbirlerini –aynı Mei’s Snowball Offensive’de olduğu gibi- kartopları ile avlamaya çalışacak. Fakat bu kez rakipleriniz attığınız kartoplarını tutarak size geri fırlatabilecek. Bununla birlikte pek çok yeni sürpriz hediyeler de sizleri bekliyor. Etkinlik 2 Ocak’a kadar devam edecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum