2020 Altın Joystick Ödülleri Oylamaları Başladı

Kazananlara biz karar veriyoruz

Kazananlara oyuncuların karar verdiği ve bu anlamda dünyanın en büyük 'halk oylamalı' oyun ödülleri olan 2020 Altın Joystick Ödülleri (Golden Joystick Awards) için oy verme işlemi başladı. GamesRadar'ın GJA sayfasına girerek belirlenen kategorilerde yılın en çok sevdiğiniz oyunlarına oy verebilirsiniz.

Her yıl milyonlarca oy alan bu ödüllerin bu yılın 38.si düzenleniyor. Kasım ayında yenilenen formatı ve dijital odaklı olarak düzenlenecek olan ödül töreninde son 12 ayın en iyi oyunları onurlandırılacak ve yeni çıkacak oyunlara da göz atacağız.

Listede sizin de dikkatinizi çekebileceği gibi bazı önemli kategoriler (Yılın En İyi Oyunu gibi) yok, bunun da sebebi ödül töreninin Kasım ayı ortasında düzenlenece olması ve o zamana kadar çıkacak olan bazı önemli büyük oyunların bulunması. Şimdiden kimsenin oynamadığı bu oyunları listeye koymanın mantıksız olacağını düşünmüşler haliyle, o yüzden bazı kategoriler oylamaya sonradan açılacak.

Ancak bazı kategorilerde bazı oyunları görememek ilginç oldu, mesela Wasteland 3 PC kategorisinde yok, Xbox kategorisinde var. Doom Eternal veya Desperados 3'ü de göremedim.

"En Çok Beklenen Oyun" kategorisi ise aralarında seçim yapmanın en zor olduğu kategorilerden biri olmuş. Bu kategoride Cyberpunk 2077'nin olmamasını ise ödüller verileceği sırasında oyunun çıkmış olacağına bağlıyorum.

Oylamaya katılan oyuncular, beş ekitap arasından seçim yaparak bu kitaba ücretsiz sahip olabilecekler. Seçeneklerimiz Edge magazine – The Annual 2020, Nintendo All-Stars, PC Gamer Annual 2020, Retro Gamer Annual ve The Complete Guide To Fortnite: Battle Royale olarak belirlenmiş bu sene.

Geçen sene yılın oyunu ödülünü Resident Evil 2 kazanmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum