2021, Sea of Thieves'in En Büyük Yılı Olacak

Öyle buyurdu Rare

Sea of Thieves'in baş yapımcısı Joe Neate, 2021'in Sea of Thieves'in bugüne kadarki en büyük yılı olacağını söyledi. Sea of Thieves'in oyuncu sayısına dair son açıklama Temmuz ayında yapılmış ve 15 milyondan fazla oyuncusu olduğunu söylenmişti. Bu kadar fazla oyuncusu olan bir oyunun da ivmeyi kaybetmemek için sıkça yeniliğe ihtiyaç duyduğu bir gerçek.

Neate, Kasım ayı geliştirici güncellemesindeki notunda gelecek yıl oyuna gelecek yenilik ve değişikliklerin çok büyük ölçekte olacağını söylüyor. "Perde arkasında bizi 2021'e götürecek önemli değişiklikler üzerinde oldukça sıkı çalışıyoruz, oyunu desteklemeye nasıl devam edeceğimize dair planlarımız tıkır tıkır işliyor ve sizlere verecek çok büyük haberlerimiz olacak" diyen Neate, "Sea of Thieves'in yakın zamanda yavaşlamaya hiç niyeti yok" diye eklemiş.

Kasım ayında yayınlanan güncelleme küçük çaplı oldu ve daha çok hata ayıklama ve kullanıcı deneyimini geliştirmeye odaklandı. Bu da büyük güncellemelere kadar bu şekilde küçük güncellemelerle oyunun kalitesinin iyileştirileceği anlamına geliyor. Pandemi dolayısıyla iş akışında değişikliğe gidildiği için yıl sonu güncellemelerini de ileriki güncellemeler için temel kurma amacıyla kullanıyorlarmış.

Kasım güncellemesinin detaylarını şurada okuyabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum