2 Metrelik Dev Bir Iron Man "Figürü" İster Misiniz? Kargosu Hariç Sadece 28 Bin TL

Sadece 28,700 tl. Tabii daha vergisi ve kargosu falan da var...

 O paraya araba alınır, efsane oyun bilgisayarı toplanır dediğinizi duyar gibiyim. Ben de benzeri düşünceleri aklımdan geçirmedim değil. Şaka falan yapmıyorum bu arada, Sideshow isimli bir oyuncak firması, 208 santimetrelik bir Iron Man "figürü" yaptı. Figürün devasa olmasının yanı sıra gözleri, ark reaktörü ve silah içeren her yeni de üst kalite ışıklarla tasarlanmış. 

Aslında figürün fiyatı da 8000 dolar değil, yalan söylemiş olmayayım. Sadece 7950 dolar (28.558 TL)... Tabii Sideshow bu figürü ABD'de satışa sunduğu için bunu alacak kadar çıldırmışsanız gerek ülkeye sokarken ödeyeceğiniz devasa vergiyi, gerekse kargo masrafını da düşünmeniz gerekli. Tabii belki de Sideshow bu figürü yurt dışına satmıyordur bile. 

Bunun içine girilebilir bir zırh olmadığının da altını çizeyim. Sadece alıp sergilemelik bir arkadaş. Ancak Sideshow'un da gerçekten ellerine sağlık, zira bu zırh resmen ateş ediyor yahu. Iron Man Mark III zırhını sergileyecek geniş bir alanız ve kenarda yatan bolca paranız varsa bence kaçırmayın... Gerçi figürün ön sipariş süresi de doldu ya neyse.

İnsan bu kadar para verdikten sonra içine girip uçmayı falan da istiyor tabii. 

dev-iron-man-1
dev-iron-man-2dev-iron-man-5

dev-iron-man-3dev-iron-man-6

dev-iron-man-7

YORUMLAR
Parolamı Unuttum