25 Ocak'a Kadar Ghost Recon Breakpoint Oynamak Ücretsiz

Haftasonu oyunları yine başladı

Ubisoft, bu haftasonu boyunca isteyen herkesin Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint'i ücretsiz olarak oynayabileceğini duyurdu. Bugünden başlayıp 25 Ocak'a kadar sürecek olan süre boyunca PC oyuncuları bu en yeni Ghost Recon oyununu indirip deneyebilecekler.

Pasifik Okyanusu'ndaki hayali adalar zinciri Auroa'da geçen oyunda Skell Technology'nin yol açtığı bir dizi rahatsızlığı araştırmak üzere adaya yollanan Amerikan Özel Operasyon Kuvvetlerinden Yarbay Anthony "Nomad" Perryman'i canlandırıyoruz. Açık dünyada geçen Ghost Recon Breakpoint'te "Ghost" ismiyle bilinen elit özel operasyon biriminin bir üyesi olmanın nasıl bir şey olduğunu bizzat yaşama imkanına sahipsiniz.

Ubisoft bu ücretsiz oynama döneminde sadece ana oyunu değil, tüm genişleme ve DLC'lerini de sunuyor. Ayrıca kaydettiğiniz ilerlemeyi de eğer oyunu satın almaya karar verirseniz aktarabiliyor ve boşuna oynamamış oluyorsunuz.

Oyunu ister Epic Games Store, ister UPLAY'den indirebilirsiniz. Tabii yaklaşık 70 GB'lık bir oyundan söz ediyoruz, bu kadar süre oynamak için indirmeye üşenmeniz de olası.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum