2D Karanlık Aksiyon Sevenler İçin Dragon is Dead Duyuruldu

Diablo, Castlevania, Dead Cells hepsi bir arada

Blade Assault'un geliştiricisi Team Suneat, yana ilerlemeli yeni aksiyon RYO'su Dragon is Dead'i duyurdu. Oyunun özelliklerine baktığımızda 2D karanlık fantastik aksiyon oyunlarının çoğu özelliğini bünyesine topladığını, ayrıca Diablo'dan, Castlevania ve Dead Cells'ten de örnekler aldığını söylemek mümkün.

"Açtığı şeytani yarıkla dünyayı yozlaştıran Karanlık Ejderhaların lideri Guernian'ı öldürme yolunda büyük bir mücadeleye hazır mısınız?" diye sormuş Team Suneat. "Tekrarlanan ölümlerin üstesinden gelmek ve becerilerinizde, yeteneklerinizde ve ekipmanlarınızda ustalaşmak için gerekenlere sahip misiniz? Heyecanlı, hızlı tempolu ve özelleştirilebilir bir macera arıyorsanız, 7 Haziran 2024'te Steam'e gelecek olan yeni hack-and-slash roguelite aksiyon platform oyunu Dragon is Dead'den başkasını aramayın".

Oyunun fragmanında da göreceğiniz üzere bu tür bir 2D vania oyunundan bekleyebileceğimiz güzellikte grafiklere, Diablo benzeri yetenek ağacı ve envanter sistemine, Dead Cells benzeri savaş sistemine sahip bir oyun olacak Dragon is Dead. Oyunun metroidvania'ya kayıp kaymayacağına dair bir bilgi göremedim açıklamalarda, dolayısıyla yeni yetenekler sayesinde yeni yerlere ulaşma gibi özellikleri mevcut olmayabilir. Ama roguelike unsurları olduğu da kesin, zaten o yüzden tekrarlanan ölümler demişler.

Benim bir hayli ilgimi çekti Dragon is Dead. 7 Haziran 2024 tarihinde Steam'de erken erişime girecekmiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum