2K Games, PGA TOUR 2K21’in Çıkış Tarihini İlan Etti

Ağustos’ta geliyor

Geçtiğimiz hafta, PGA TOUR serisinin artık 2K Games çatısı altında yola devam edeceğini, yeni oyunun HB Studios tarafından geliştirilmekte olduğunu ve oyun hakkındaki daha detaylı duyurunun bu hafta yapılacağını sizlerle paylaşmıştık. Söz konusu duyuru yeni bir tanıtım videosuyla birlikte geldi:

PGA TOUR 2K21, 15 lisanslı PGA Tour sahasını içerecek. Bu sahaların her birisi; yeşillikler, ağaçlar, göller, havuzlar, kısacası o sahadaki her bir detayı içermek üzere tek tek taranarak oyuna aktarılmış. Ayrıca oyunda kendi golf sahalarımızı oluşturmamıza imkan veren ‘Course Designer’ da yer alacak.

Oyunun kariyer modunda FedExCup şampiyonu olmaya çalışacağız. 2K’in diğer spor oyunlarından da bildiğimiz MyPLAYER modu, burada da yerini almış durumda, kendi karakterinizi oluşturup özelleştirebileceksiniz. Kıyafet ve ekipmanlar arasında Adidas, Polo Ralph Lauren, Malbon Golf, Callaway Golf, Bridgestone Golf, TaylorMade Golf gibi pek çok markanın yer alacağı belirtiliyor.

Yapımcı ekip yeni oyuncuları gerçek zamanlı eğitimlerle oyuna ısındırmaya çalışırken; deneyimli oyunculara da Pro Vision, Distance Control, Putt Preview gibi yenilikler sunuluyor.

PGA TOUR 2K21, PC ve konsollar için 21 Ağustos’ta çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum