30$ Karşılığında Life is Strange: Double Exposure'a İki Hafta Erken Erişebileceksiniz

Bir hikaye oyunu için riskli bir tercih

Dün akşam Life is Strange: Double Exposure duyuruldu duyurulmasına ama oyunun satışa açılan versiyonları da tartışma başlattı desek yalan olmaz. Serinin orijinal kahramanı Max Caulfield'ı bu sefer büyümüş halde göreceğimiz oyun 29 Ekim'de çıkacak.

Oyunun normal versiyonunun fiyatı bize 40$. Deluxe Edition 50$, Ultimate Edition ise 70$ olarak belirlenmiş. Yani standart versiyon ile Ultimate Edition arasında 30$'lık bir fiyat farkı var.

Ultimate Edition alan oyuncular oyunun 1. ve 2. bölümlerine çıkış tarihinden tam iki hafta önce erişebilecekler. Bu versiyonda ayrıca Max için birkaç kozmetik seçenek, bir de ekstra yan görev bulunuyor.

Ancak tamamen hikaye odaklı bir oyunun bazı bölümlerini bazı oyunculara erkenden sunmak, diğer oyuncuların spoiler yeme ihtimalini bir hayli kuvvetlendiriyor. Mesela bir yorum "sırf spoiler yememek için Ultimate Edition siparişi vereceğim. Square Enix'ten kötü bir karar daha" derken, bir diğeri "İnsanlar bu oyunu sırf paraları olduğu ve Max'ı sevdikleri için Ultimate Edition olarak alacaklar. Bu uygulamadan nefret ediyorum, özellikle de spoilerların tüm deneyimi mahvedebileceği böyle bir türde" demiş.

Haksız da sayılmazlar, ne dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum