505 Games, Control Ultimate Edition Tartışmalarına Cevap Verdi

Geri adım yok

Geçtiğimiz günlerce duyurulan Control Ultimate Edition yeni nesil tartışmalarını da beraberinde getirdi. 505 Games, Control Ultimate Edition'ı PS4 ve Xbox One'da satın alan oyunculara PS5 ve Xbox Series X versiyonuna yükseltme imkanı sunulacağını açıkladı, ama aynı imkan Control'ün halihazırdaki versiyonu için mevcut değildi.

Yani eğer PS4 veya Xbox One'da Control'ü satın aldıysanız, oyunu PS5 veya Xbox Series X'e yükseltmeniz ve Ultimate Edition'ı oynamanız mümkün değil.

505 Games konuyla ilgili "Control Ultimate Edition – Bir Açıklama" başlığıyla açıklama yayınlayarak tartışmalara cevap verdi.

"Control Ultimate Edition'ın çıkış seçeneklerini düşünerek aylar geçirdik ve hiçbir kararı da kolay almadık. Hangi yolu seçersek seçelim, çeşitli nedenlerden ötürü bir grup oyuncu güncelleme seçeneklerinden mahrum kalıyordu. Güncelleme özelliğini herkese sunmamız mümkün değil, bir grup oyuncuyu da dışarıda bırakmak haksızlık olacaktı ve bunun duymak istediğiniz şey olmadığını anlıyoruz." demiş 505 Games.

Xbox Series X ve PlayStation 5'teki tek oyunun Control Ultimate Edition olacağını, PS4 veya Xbox One'da bu oyuna sahip olan oyuncuların ise oyunu Geri Uyumluluk yoluyla yeni nesil konsollarda oynayabileceğini söylemişler.

Kısacası 505 Games'ten oyuncuları sevindirecek bir açıklama gelmedi diyebiliriz. "Herkesin beklentilerini karşılayamadığımız için üzgünüz ve umuyoruz ki Control'ü desteklemeye devam edersiniz" demişler, ama oyuncuların buna pek de olumlu tepki vereceğini sanmıyorum.

YORUMLAR
darkrockv7
20 Ağustos 2020 20:42

Kısacası sizi salak yerine koyuyoruz ve aynı oyunu ikinci defa almanızı istiyoruz. Uzun dönemde etkilerini görürler.

Parolamı Unuttum