AC Valhalla, Serinin En Kapsamlı Karakter Kişiselleştirme Seçeneklerini Sunacak

Eivor'unuzu nasıl alırdınız?

Assassin's Creed Valhalla, karakter kişiselleştirme seçenekleri bakımından da önceki oyunlardan ayrılan bir yapıya sahip olacak. Hatta her ne kadar baş kahramanımız olan Eivor'un yüz hatlarını değiştirmek mümkün olmasa da, yine de görünüşü üzerinde oldukça fazla kontrol sahibi olacağız.

Bildiğiniz gibi oyunda ister erkek, ister kadın Eivor olarak oynamak mümkün olacak. Daha önce yapılan açıklamalardan da karakterimiz için farklı dövmeler seçebileceğimizi, savaş boyaları kullanabileceğimizi öğrenmiştik.

Washington Post canlı yayınına katılan Ashraf Ismail (oyunun kreatif direktörü) diğer kişiselleştirme özelliklerinden de örnekler verdi ve yüz hatları sabit kalsa da Eivor'un saçlarını ve sakal stilini dilediğimiz gibi değiştirebileceğimizi teyit etti. Yayınlanan ilk konsept çizimlerde gördüğümüz farklı Eivor'lar işte bu kişiselleştirme özelliklerinin bir sonucuymuş. Tabii "ben sakallı kadın savaşçı yaparım" diye düşünüyorsanız şansınıza küsün, çünkü sakal kişiselleştirme özellikler sadece erkek Eivor seçtiğinizde mevcut olacak :)

Assassin's Creed Odyssey'deki ekipman kişiselleştirme sisteminin de bir şekilde oyunda olacağını düşünürsek, Fotoğraf Modunda birbirinden orijinal Valhalla resimleri göreceğimizi de şimdiden söyleyebiliriz.

 

YORUMLAR
skyfall
15 Mayıs 2020 16:16

Şu ana karakter Eivor’un adını bazen Elidor diye okuyorum nedense :D 

Parolamı Unuttum