AC Valhalla’nın Mini Oyunu Orlog, Masaüstü Oyunu Oluyor

Çok beğenildiyse demek…

Assassin’s Creed Valhalla, birtakım kusurlarını göz ardı edersek, beğenilen bir oyun olmayı başardı diyebiliriz. Beğenildiği noktalardan birisi de içindeki mini oyun Orlog olmuştu, The Witcher’daki Gwent gibi ayrı bir oyun olarak karşımıza çıkabileceği de akıllara geliyordu. Öyle de olacağı anlaşılıyor, ama biraz daha farklı bir biçimde.

Oyunu oynamamış olanlar için kısaca tarif edecek olursak, Valhalla içerisinde İngiltere’nin dağlarını, ovalarını, kasabalarını arşınlarken sık sık karşınıza çıkabilecek olan Orlog, desteler yerine zarların kullanıldığı, rakibinizin can puanını sıfıra düşürmeye (tabii bunu yaparken kendi karakterinizin can puanının sıfıra düşmemesini sağlamaya :)) çalıştığınız bir oyun. Oyuncuların epey hoşuna gittiğini Ubisoft da farketmiş olsa gerek, ayrı bir oyun olarak satışa sunmaya karar vermişler.

DiceBreaker tarafından paylaşılan bilgiye göre Ubisoft, PureArts ile bir işbirliğine giderek Orlog’un bir masaüstü oyunu olarak 2021 yılında satışa sunulması için çalışmalara başlamış. Henüz paylaşılan pek bir bilgi olmasa da Orlog zarları önümüzdeki yıl raflarda yerini alacak gibi görünüyor. İçinizde Orlog düşkünleri var mıydı :)

YORUMLAR
Ghost AssassiN
25 Kasım 2020 12:11

Aaa, sevilmez olur mu hiç?

ismini bile yeni duyuyorum! :D

AC Serisi, Origins'ten bu yana emin adımlarla Witcher 3 istikametinden yürümeye devam ediyor.Açıkçası bundan şikayetçi değilim çünkü formülü değiştirip kendine has özellikler de ekleyerek bir şekilde oyuncuya hitap etmeyi başarıyorlar.

Parolamı Unuttum