Ada Wong'u Seslendiren Sanatçı Tacizler Üzerine Instagramını Kapattı

Lily Gao'nun zor günleri

Yine bir "sosyal medya terörü" haberi aslında bu. Resident Evil 4 Remake'te Ada Wong'u seslendiren Lily Gao uğradığı tacizin boyutu yüzünden Instagram hesabını kapatmak zorunda kaldı.

Bugüne kadar Ada Wong farklı farklı isimler tarafından seslendirilmişti, Resident Evil 4 Remake'te ise bu rol Welcome to Raccoon City'de de Ada Wong rolüyle karşımıza çıkan Lily Gao'ya verildi. Bazı oyuncular Gao'nun performansını beğenmeyince bulabildikleri tek sosyal medya hesabı olan Instagram hesabına hakaretler, tacizler ve kötü yorumlar bıraktılar.

Gao önce hesabını yorumlara kapattı, sonra da hesabındaki tüm paylaşımları (biri hariç) sildi.

Eleştiriler arasında "tahrik edici değil" gibi oldukça zekice(!) yapılmış yorumlardan "remake'i batırdın, paramı boşa harcattın" diyenlere, "seslendirmen bok gibi" diyenlerlerden "umarım başka bir oyunda iş bulamazsın" diyenlere kadar çok sayıda saldırgan yazılar vardı.

Capcom'un yakında Separate Ways DLC'si yayınlamayı planladığını biliyoruz. Bu DLC yine Ada Wong odaklı ve büyük ihtimalle rol için yine Lily Gao düşünülüyordu ve hatta belki de seslendirmeleri çoktan yapıldı. Bu saldırıların ardından Capcom nasıl bir yol izleyecek onu da çok merak ediyorum.

YORUMLAR
Atlas Estrella
3 Nisan 2023 19:25

Ruh hastaları. Midemi bulandırıyorlar.

DrKllr
3 Nisan 2023 16:39

Weebler kapatılsın. 

Parolamı Unuttum