Adi Shankar, Hyper Light Drifter Dizisine Hazırlanıyor

Çizgi romanlar bitiyor, sıra oyunların!

Bağımsız yapımcıların geliştirdiği oyunlar günümüzde şahane işlere imza atıyor. İşte bu indie oyunların çok güzel örneklerinden birisi olan Hyper Light Drifter'ın animasyon dizisi geliyor. Hem de bu dizi Netflix'in Castlevania projesini ortaya çıkaran isim Adi Shankar tarafından hazırlanıyor!

2016 yılında Alx Preston isimli bir oyun yapımcısı tarafından tek kişilik dev kadronun ürünü olarak karşımıza çıkan Hyper Light Drifter oldukça muhteşem piksel grafiklere sahip olan, nispeten zor bir aksiyon/RYO oyunuydu. Netflix'e Castlevania dizisini yapan ve Devil May Cry ile Assassin's Creed'i de televizyona getirecek isim olan Adi Shankar, Hyper Light Drifter'ın yapımcılığını yapacak. Oyunun yaratıcısı Alx Preston dizinin oluşma süreciyle ilgili Polygon'a konuştu, " Bir dizi ve oyunu ayıran çok fazla yön var. Hyper Light oyun olarak şahane bir atmosfere sahip ve defalarca oynanabilecek bir oyun. İşin dizi kısmına gelince, interaktif olmayan bir alanda ilgiyi nasıl sağlayıp, koruyacağınız tamamen ayrı bir konu. Gerçekten, oldukça karanlık ve ciddi mi olmalı yoksa daha az ciddi bir iş mi olmalı?" diyen Preston, henüz kafasında dizinin temasıyla ilgili bazı şeylerin netleşmediğini belirtti.

Adi Shankar ile olan çalışmalarının henüz daha başında olduklarını da belirten Alx Preston, şu an için oyunun tarzını yansıtabilecek şeyler üzerine ağırlık verdiklerini söyledi. Dizide diyalog olup olmayacağıyla ilgili gelen soruya ise, "Dizide ne kadar diyalog olacağı konusunda halen soru işaretleri var. Daha sessiz dizilerden birisi olabilir mi? Ya da seslendirmen kullanacak mıyız? Değerlendiriyoruz. Hyper Light kelimesiz bir oyundu. Bunun bir amacı vardı. Bu amacın ne kadarını şova aktarabiliriz, göreceğiz." şeklinde cevap verdi Preston.

Animasyon serisinin yayın tarihiyle ilgili henüz belli olan bir şey yok. Fakat zaman içerisinde Hyper Light Drifter dizisiyle ilgili daha fazla haber alırız muhtemelen.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum