Age of Empires 2: Definitive Edition Yakın Zamanda Tanıtılabilir

Yaklaşıyor...

Amerika’nın meşhur Entertainment Software Rating Board (ESRB) sisteminde Age of Empires 2: Definitive Edition listelendi. Bu listeleme, efsanevi strateji oyununun “remastered” versiyonunun yakın zamanda tanıtılabileceği anlamına geliyor olabilir.

ESRB listelemesinde bulunan açıklama ise oldukça tanıdık: “oyuncular Karanlık Çağ’dan İmparatorluk Çağı’na kadar yükseltebileceği imparatorlukları kontrol ediyor”. Aynı açıklamanın içerisinde kaynak toplama, yapı inşası ve askeri güç üretimi bildirimleri de yapılmış.

Geri kalan detayların tamamı gizemini korumaya devam ediyor. Herkes Definitive Edition’ın Age Of Empires 2: The Conquerors’ın remaster versiyonu olacağını düşünse de ortada kesin bir bilgi bulunmuyor. “Remastered” versiyonların genellikle oyunun DLC’leri ile birlikte geldiği düşünülürse, orijinal oyuna ek olarak gelen The Forgotten, The African Kingdoms ve Rise of the Rajas genişleme paketleri de Definitive Edition’ın içerisinde olabilir.

Age of Empires: Definitive Edition geçtiğimiz sene piyasaya çıkmıştı. 2017 yılında Microsoft, AoE2 ve AoE3’ün de aynı versiyonlara kavuşacağını açıklamıştı. Age of Empires 4’ün de tanıtıldığı panelde, çıkış tarihleri verilmemişti.

ESRB listelemesi Microsoft’un AoE2: Definitive Edition’ı yakın zamanda tanıtabileceğinin sinyalcisi. Hatırlayacağınız üzere AoE’nin resmi Twitter hesabı da geçtiğimiz aylarda şöyle bir Tweet atmıştı:

 

Bakalım AoE2: Definitive Edition ne zaman gelecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum