Ahşap GTA 5 Los Santos Haritası Çok Güzel Olmuş

RDR 2 haritası için de çalışmalar sürüyormuş

Oyun dünyasının popüler yapımlarına ilişkin sanatsal çalışmalar dönem dönem haberlere konu oluyor. Bu sefer de böyle bir haber var karşımızda, GTA 5 Los Santos haritası ağaca işlenmiş, ortaya da gayet başarılı bir iş çıkmış.

Reddit kullanıcılarından Originartwork, karantina dönemini verimli geçirenlerden; karşımıza GTA 5 haritasının ağaca işlenmiş versiyonu ile çıktılar kendileri. Ahşap Los Santos haritası gayet güzel görünüyor. Haritada, oyunun ana mekanlarının tamamı yer alırken, ikonlar ve isimlerle de desteklenmiş durumda.

Geçtiğimiz aylarda da bir fotoğraf sanatçısı olan Mason Drumm tarafından hazırlanan Legend of Zelda: Breath of the Wild haritasına ilişkin haberi sizlere aktarmıştık. Originartwork, GTA 5 haritasının yanında Fortnite, Westeros gibi çalışmalara da imza atmış. Red Dead Redemption 2 haritası için de çalışmaları sürmekteymiş (haliyle bu epey emek isteyen, vakit alacak bir harita olsa gerek).

Böyle çalışmaları görünce, insan özenmeden edemiyor. Elim bu işlere yatkın değildir diyenler için Originartwork sitesinden haritaları satın almak da mümkün, ama tabii ülkemiz için fiyatlar epey tuzlu oluyor.  En iyisi biz ufak ufak ahşap işçiliğini öğrenmeye başlayalım, kendi haritalarımızı kendimiz yapalım :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum