Alanah Pearce, Santa Monica Studio’ya Katıldı

Santa Monica’nın yeni oyun yazarı…

Alanah Pearce, oyun medyasının bilinen isimlerinden birisi. Kendisi daha önce IGN’de çalışmaktaydı. Şimdi ise yeni bir maceraya doğru yelken açtığını duyurdu.

Pearce, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda yeni işini artık paylaşabileceğini söyleyip, oyun yazarı olarak Sony Santa Monica Studio’ya katıldığını ilan etti. God of War’u yapan bu muhteşem ekibe katılmaktan dolayı ne kadar gururlu olduğunu da belirtmeden geçmemiş tabii.

Santa Monica Studio’nun önümüzdeki ilk projesi yeni God of War oyunu olacak malum. Pearce, bu projede yer alacak mı, alırsa ne gibi bir rol üstlenecek bilemiyoruz. Ama yeni bir soluk getirmek için epey heyecanlı olduğu ortada. Belki de yeni bir projede görev alacaktır. Tam olarak nasıl bir rol üstleneceğini, hangi projelerde görev alacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz.

YORUMLAR
Kaan
18 Kasım 2020 14:32

Geçmişte cosplaylik ve ign spikerliği yapmışlığı var ama senaristlik yok. Oyun senaryosu yazmak bu kadar kolay mı?

waltran
17 Kasım 2020 20:14

yazar olarak önceki çalıştığı oyunları aradım: yok. yani bu kişiye gow teslim etmek cinayet gibi birşey olur, umarım santa monica saçma sapan başka işler (oyun bile değil) yaptıracaktır da o yüzden almıştır. ayrıca bir an yanlış bir haber sitesinde geziniyorum sandım, oyun dünyasında bilinen bir isim denmişte ben duymadım. bir adım daha ileri giderek haberi burada görmesem twitch thot felan sanırdım. en azından haberde kısa özgeçmişi yazılabilirmiş madem bir işe giriş duyurusu... nasıl bir insan 0 tecrübeyle geldiği bir pozisyonu youtube videosuyla duyurur onu da anlamış değilim, sanki yanlış yerde gibi geldi bana.

 

sSnake
17 Kasım 2020 17:30

Geçmiş deneyimleri göz önüne alındığında ya oyun yazarlığında kalifiye seviyesi yerlerde sürünüyor ya da oyunara zerre ilgisi olan herkes oyun yazarı olabiliyor.

Jakku
sSnake
17 Kasım 2020 19:27

Junior seviyeden işe girmiş ama şu an bazı oyunlardaki yazarları da düşününce evet belli trend şeyleri yapınca herkes oyun yazarı oluyor büyük ihtimalle. 


Parolamı Unuttum