Amazon, Sunset Overdrive PC'nin Çıkış Tarihini Belli Etti

Kasımda gün batımı başkadır

Insomniac Games'in geliştirmiş olduğu Sunset Overdrive'ın PC'ye geleceğine dair bir süredir son derece sağlam kanıtlar görüyoruz (buna Steam veritabanına eklenmesi de dahil) ama hala daha resmi açıklama yapılmadı. Resmi açıklama yapılmadı, ama oyun bir süreliğine Amazon'da ön siparişe açıldı (sonradan sayfadan kaldırılmış olsa da) ve sayfada kabak gibi çıkış tarihi de yer aldığı için oyunun PC versiyonu hakkında daha bile fazla bilgi sahibi olduk.

Amazon'daki sayfaya göre oyunu THQ Nordic yayımlayacak. Oyunun fiyatı 20$ olarak belirlenmiş ve çıkış tarihi olarak da 16 Kasım görünüyor. Evet, evet, 16 Kasım. Eğer Amazon ciddi bir hata yapmadıysa yalnızca birkaç gün içinde oyun çıkışını gerçekleştirecek demektir, hem de öncesinde resmi duyurusu yapılmadan. Sunset Overdrive'ın PC versiyonunda Mystery of Mooil Rig ve Dawn of the Rise of the Fallen Machines DLC'si de bulunacakmış.

Oyunun Steam'deki fiyatının da yaklaşık olarak 90 lira civarında olacağını tahmin ediyorum çünkü THQ Nordic oyunlarının bazılarında 1 dolar = 4.5 lira şeklinde bir kur uygulanıyor (Darksiders 3 gibi). Ama diğer yandan oldukça ucuza sunulan Recore gibi oyunlar da var (20$ karşılığı 32 lira). Bakalım Sunset Overdrive'ın fiyatı hangisine yakın olacak?

O kadar övülüyor ama neyin nesi bu oyun diye düşünüyorsanız aşağıda oyunun Xbox One çıkış fragmanını izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum