Amazon, Tomb Raider Dizisi Ve Filmi İçin Kolları Sıvadı

Hem de yönetmenlik koltuğunda bomba bir isim var

Amazon, geçtiğimiz yıl yeni Tomb Raider oyunu üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Oyunun başına yine Crystal Dynamics ekibinin geçmesi de hepimizi mutlu etti elbette. Fakat görünüşe göre Amazon'un Lara Croft ile işi bitmiş değil. The Hollywood Reporter'ın iddialarına göre oyun ile birlikte yeni bir Tomb Raider dizisi ve filmi de yolda.

Dizinin yazarı ve yönetmeni ise Phoebe Waller-Bridge olacak. Daha önce pek çok projede yer alan Waller-Bridge, Fleabag ile adını duyurmayı başarmıştı. Kendisi aynı zamanda son James Bond filmi olan No Time To Die'ın da yazar kadrosunda yer alıyordu. Waller-Bridge'in ise Lara Croft rolünü üstlenmeyeceği netleşmiş durumda.

Tomb Raider'ın beyaz perde uyarlamasının ise "oyun ve film dünyası" arasında bir köprü işlevi göreceği belirtiliyor. Yani Amazon, ortak bir sinematik evren planlamış gibi. Her iki projede de Lara Croft rolünün kime gideceği ise koca bir soru işareti.

İşin çok daha ilginç olan kısmı ise Netflix'in de kendisine ait bir Tomb Raider animasyonu üzerinde çalışıyor oluşu. Castlevania'yı yapan Powerhouse ekibinin üzerinde çalıştığı bu proje ise yıl içerisinde Netflix'te olacak. Bu projenin Lara Croft'unu ise Peggy Carter olarak tanıdığımız Hayley Atwell seslendirecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum