Amazon, Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yaktı

Projenin başında Phoebe Waller-Bridge var

Amazon Prime Video, Tomb Raider uyarlama dizisi için sipariş verdi. Dizinin yazarlığını ve yapımcılığını dizisi Fleabag ile Emmy, Altın Küre ve BAFTA ödülleri kazanan Phoebe Waller-Bridge yapacak.

"İkonik Tomb Raider video oyun serisine dayanan dizi dünyaca ünlü arkeolog ve maceraperest Lara Croft'un maceralarını konu alacak" diyor Embracer Group. Bildiğiniz gibi Embracer Group, Crystal Dynamics'i satın alınca Tomb Raider IP'sinin de sahibi olmuştu.

Dizinin yapımını Crystal Dynamics ve Amazon MGM Studios üstleniyorlar ve dizi Prime Video üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Waller-Bridge "eğer genç halime bunun gerçekleşeceğini söyleseydim herhalde heyecandan kafası patlardı, Tomb Raider hayatımın çok büyük bir parçasını oluşturdu ve bunu televizyona taşıma şansını elde etttiğim için çok ayrıcalıklı hissediyorum. Lara Croft çoğu kişi gibi benim için de çok şey ifade ediyor ve bu maceraya başlamak için sabırsızlanıyorum." demiş.

Crystal Dynamics ile Amazon arasındaki geniş ortaklık çerçevesinde bir film ve yeni bir video oyunu da yolda. İsimsiz yeni oyun da yine tek kişilik, hikaye tabanlı bir aksiyon macera oyunu olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum