American Murder, Netflix'in En Çok İzlenen Belgesel Filmi Oldu

The Family Next Door

Üçüncü çeyrek mali raporlarını paylaşan Netflix, çeşitli belgesel ve filmler için de izleyici sayılarını açıkladı. Buna göre American Murder: The Family Next Door, Netflix'te bugüne kadar yayınlananlar arasında en çok izlenen belgesel film oldu.

İlk 28 günü içerisinde 52 milyon haneye ulaşan bu gerçek suç belgeseli, The Social Dilemma (Sosyal İkilem) önünde liderliğe kuruldu ve bunu çok ciddi bir izleyici sayısı farkıyla yaptı. Netflix verilerine göre The Social Dilemma ilk 28 günde 38 milyon haneye ulaşmıştı.

Jenny Popplewell'in yönettiği American Murder: The Family Next Door, 2018 yılında işlenen Watts ailesi cinayetini konu alıyor ve Netflix'te 30 Eylül tarihinde gösterime girdi.

Jeff Orlowski yönetimindeki The Social Dilemma ise sosyal medyanın yükselişini ve topluma verdiği zararları inceleyen bir belgesel. O da 9 Eylül'de yayına girmişti.

Netflix diğer yapımlarıyla ilgili de bazı bilgiler paylaştı. Örneğin bizi geçmişe, Karate Kid zamanlarına götüren Cobra Kai ilk ay içerisinde 50 milyon haneye ulaşmış. Başrolünde Millie Bobby Brown ve Henry Cavill'in yer aldığı Enola Holmes ise ilk 28 günde 76 milyon hane tarafından izlenmiş. Charlize Theron'un The Old Guard'ı, 78 milyon, Jamie Foxx'un Project Power'ı ise 75 milyonda.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum