Among Us Bir Korku Filmi Olsa, Nasıl Olurdu?

Yaratıcı bir animasyon fragmanı

Among Us son günlerin en popüler oyunlarından biri. Zaten şöyle bir baktığımızda son zamanların en popüler üç oyununun AAA yapısından uzak, tamamen orijinal fikirler içeren ve bağımlılık yapıcı bir oynanışa sahip oyunlar olduğunu görüyoruz. Fall Guys da öyleydi, Among Us da, Phasmophobia da. Asıl önemli olanın grafik ve büyük prodüksiyonlar değil, oynanış olduğunu bir kez daha gösteren üç yapım oldu bunlar.

Among Us'un popülaritesi gerçekten de yabana atılacak gibi değil. Oyunun mobil versiyonu neredeyse 2016 yılında çıkan Pokemon GO kadar popüler oldu, Amerikan kongre üyelerinden Alexandria Ocasio-Cortez'in Twitch'teki Among Us yayınları rekor izlenmeye sayılarına ulaştı. Bu popülerlik, hayran yapımı videoları da beraberinde getiriyor.

Flash in Rahul ismindeki YouTuber da hem oyunun korkutucu yanını öne çıkarmak, hem de Cadılar Bayramı'nı kutlamak için Among Us'u bir korku filmi olarak yeniden yorumlamış.

Videoda, oyundaki ölüm sahneleri de korkutucu ve bol kanlı hale getirilmiş ve ortaya oldukça yaratıcı bir iş çıkmış. Yani ileride Among Us için bir korku paketi DLC'si çıksa, hiç sırıtmaz, öyle diyeyim :)

Video bir uzay istasyonunda katil bir yaratıkla kapalı kalma atmosferini de oldukça iyi yansıtmış, bir nevi Carpenter'ın The Thing'i gibi.

Among Us, PC ve mobilde oynanabiliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum