Among Us, YouTube'da Eylül Ayında 4 Milyar İzlenmeye Ulaştı!

Bu nasıl bir başarıdır?

Bir ara herkes Fall Guys'ı konuşuyordu ama Among Us için 2020'nin sürpriz hit oyunu diyebiliriz. Üstelik oyun bu yıl bile çıkmadı, 2018 yılında çıkan ama son zamanlarda yayıncıların ve içerik yaratıcılarının da desteğiyle popülaritesi inanılmaz biçimde tavan yapan bir oyun Among Us. Hatta geliştiricisi bile bu beklenmedik ilgi karşısında Among Us 2 planlarından vazgeçip, kendilerini ilk oyunu daha da güzelleştirmeye adamış durumda.

Bu ilgi kendisini sadece rekor oyuncu sayılarıyla değil, izlenme oranlarıyla da gösteriyor.

YouTube, Eylül ayının Kültür & Trendler güncellemesini paylaştı ve buna göre Eylül ayı içerisinde Among Us içeriklerinin izlenme sayısı neredeyse 4.5 milyarı bulmuş!

YouTube, bu sayının şoke edici olduğunu ama daha da şaşırtıcı olanın bu oyunla ilgili yüklenen videoların çeşitliliği olduğunu söylüyor. Oynanış videolarına ek olarak internet meme'leri, komik skeçler, şarkılar, animasyonlar da Among Us içeriklerinin önemli bir kısmını oluşturuyor ve yüksek izlenme sayılarına ulaşıyormuş.

Örneğin Hornstop Games'in şu kısa animasyonu gibi, izlenme sayısı 31 milyonun üzerinde:

Inner Sloth, Among Us'ın renk körü oyuncular için erişilebilirliğini arttıracak büyük bir Ekim güncellemesi üzerinde çalışıyor. Betada test edilen bu güncellemeyle oyuna yenilikler de gelecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum