Andy Serkis Resmen Venom 2'nin Yönetmeni Oldu

Cameo yapar mı?

Sony'nin 2018 yılında vizyona giren Venom filmi 860 milyon dolara yakın bir gişe geliri elde etmiş ve büyük bir başarıya imza atmıştı. Venom'un bu başarısının ardından Sony, "Spider-Man'siz Spider-Man Evreni" için harekete geçti.

Venom'un ardından başrolünde Jared Leto'nun yer alacağı bir Morbius filmi için çalışmalara başlayan Sony, Venom 2 için de elini çabuk tuttu. Ancak devam filminin yönetmeni konusunda bazı soru işaretleri vardı. Çünkü ilk filmin yönetmeni Ruben Fleischer yeni filmde yer almayacaktı. Bu durum kısa sürede çözüldü ve geçtiğimiz haftalarda adı geçen Andy Serkis resmen Venom 2'nin yönetmeni oldu. 


Andy Serkis yönetmenliğe geldiğini Twitter ve Instagram hesaplarından paylaştığı fotoğraf ile duyurdu. "Bu iş gerçekleşiyor. Simbiyot kendine vücut olarak beni buldu ve ben de buna hazırım. Sabırsızlanıyorum." açıklamasıyla birlikte elinde Venom çizgi romanı tutan bir fotoğraf paylaşan Serkis'in kendisini kırmızı yapması ise Carnage'e gönderme olarak yorumlandı. 2018 yılında vizyona giren Venom'un jenerik sonrası sahnesinde Cletus Kasady'i görmüştük, devam filminde bir Venom vs Carnage izleyeceğimiz neredeyse kesin gibiydi ve artık bu hikayeyi Andy Serkis'in yöneteceğini de biliyoruz.

Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerinin yanı sıra Ulysses Klaue rolüyle birlikte Marvel Sinematik Evreni içerisinde de gördüğümüz Andy Serkis'in yönetmenlik deneyimi ise biraz az. 2017 yılında vizyona gören Breathe filmiyle yönetmenlik kariyerine başlayan başarılı aktör, son olarak 2018'in Aralık ayında vizyona giren Mowgli'nin yönetmenliğini yapmıştı. 

Bakalım Andy Serkis Venom 2 ile birlikte yönetmenlik kariyerini bir üst seviyeye taşımayı başarabilecek mi? Aynı zamanda Venom 2 içinde ilk filmin üstüne koyması gereken çok fazla nokta var. Venom 2 için planlanan vizyon tarihi ise 2 Ekim 2020. Filmin kadrosunda şu ana kadar resmen açıklanmış tek isim ise Tom Hardy. Bakalım ilk filmden başka hangi oyuncular devam filminde de yer alacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum