Andy Serkis, The Batman Filminde Rol Alabilir

'Her türlü kötü adam oynanır' Serkis A.Ş.

Matt Reeves'in yazıp yöneteceği yeni Batman filmiyle ilgili çok sayıda haber gündeme geliyor. Filmle ilgili çok fazla detay bilinmediği için söylentilerin sayısı epeyce fazla. Son olarak gelen haberler ise Andy Serkis'in yeni Batman filminde yol alacağı yönünde. 

Matt Reeves daha önce yaptığı açıklamalarda filmin adına şimdilik The Batman diyeceklerini belirtmişti. The Batman, kadrosuna şu an için ilk ve tek katılan isim Bruce Wayne/Batman rolünü canlandıracak olan Robert Pattinson. Filmin kötü karakterlerinden birisini ise Andy Serkis canlandırabilir. Filmde yaklaşık yarım düzine kadar kötü adam olması bekleniyor. 


Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Matt Reeves ile çalışmaktan büyük onur duyacağını belirten Andy Serkis, filmde rol almaya yeşil ışık yakmıştı. "Matt Reeves ile birlikte bilinen evrenin sonuna kadar giderim. Yani o en başarılı yönetmen, onunla her zaman yeniden çalışmak isterim. Ona gerçekten büyük hayranlık duyuyorum ve çok iyi arkadaşız, yakın arkadaşız. Evet o harika bir yönetmen, kesinlikle öyle." şeklinde konuşan Serkis, iyi arkadaşı Matt Reeves ile birlikte her türlü projede çalışabileceğini açıkça belirtmişti. Yani bu haberler bir bakıma doğru olabilir. 

Daha önce Lord of The Rings serisinde Gollum'u, Disney'in yeni Star Wars serisinde Supreme Leader Snoke'u, Marvel Sinematik Evreni içerisinde Ulysses Klaue'yi canlandıran Andy Serkis, filmlerin kötü adamları için aranan isim konumunda. Gelen haberlerde Serkis'in The Batman filminde hangi karakteri canlandıracağı yazmıyor ama en büyük ihtimal Penguen rolü gibi gözüküyor. 

Matt Reeves ile aralarından su sızmayan Andy Serkis, bana göre çok büyük bir olasılıkla filmde yer alacaktır ancak Penguen mi olur, The Riddler mı olur yoksa hiç beklemediğimiz bir karakter mi olur bilemiyorum. The Batman filminin 25 Haziran 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. 
 

YORUMLAR
fdnfdnfdnn
6 Temmuz 2019 05:19

pengueeeeen

fdnfdnfdnn
6 Temmuz 2019 05:19

pengueeeeen

Parolamı Unuttum