Anthem’in Çıkış Videosu Yayınlandı

Anthem, bu ay çıkan oyunlar arasındaki rekabette nasıl bir performans sergiler sizce?

Anthem'in çıkışına artık günler kaldı. Demosunun ardından kimileri memnuniyetsizliklerini dile getirirken -ki özellikle server problemleri ciddi bir sorun teşkil ediyor ve bu olumsuz değerlendirmeler için önemli bir gerekçe sunuyordu- kimileri de gördüklerinden memnun kalmıştı.

BioWare ve EA cephesinden bakıldığında işler yolunda gibi. Oyunun demosu toplam 40 milyon saati aşkın bir süre oynanmış. Oyuncu başına ortalama 10 saat oynandığını varsayacak olsak bile 4 milyon oyuncuya tekabül ediyor bu süre.

BioWare de bu ilgiyi oyunun çıkışına kadar canlı tutmak niyetinde olsa gerek, çıkışına henüz zaman varken Anthem'in lansman videosunu paylaştı:

Videoda oyuncuların dahil olacağı "freelancer" grubu ve kullanacakları farklı "javelin"ler gösteriliyor. Oynanıştan ilgi çekebilecek kısımlara da yer verilmiş. Herhalde demonun en beğenilen yanı uçuş kısımlarıydı -ki buna dair örnek bölümler de paylaşılmış.

Anthem, Origin Access Premiere sahipleri için 15 Şubat, diğer kullanıcıları için 22 Şubat'ta çıkıyor. Oyuncu tepkileri ve inceleme puanları nasıl olacak, bu ay içerisinde çıkan diğer büyük yapımlarla rekabette nasıl bir performans sergileyecek bakalım. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum