Anthem’in Çıkışında Çapraz Platform Desteği Sunulmayacak

Herkes kendi platformunda oynasın diyorlar herhalde :)

Anthem'in çapraz platform desteği sunmasına ilişkin pek bir beklenti olmasa da oyunun baş geliştiricisi Ben Irving'in yaptığı açıklama ile en azından çıkışta çapraz platform desteği bulunmayacağı netleşmiş oldu.

Online bir oyun söz konusu olduğunda artık ilk akla gelen sorulardan birisi oluyor çapraz platform desteği. Ben Irving'e de Anthem için böyle bir durumun geçerli olup olmayacağı sorulmuş Twitter üzerinden:

Her ne kadar yanıt olumsuz olsa da gelecekte böyle bir şeyin söz konusu olabileceğine ilişkin ihtimali de tamamen dışlanmış değil Irving; "Başlangıçta olmayacak" (Not at launch) demiş. Buradan hareketle ileride böyle bir destek sunulabileceği düşünülüyor.

Önümüzdeki günlerin ne getireceği bilinmez, ama böyle bir oyun için çok da kolay olmasa gerek. PS cephesinin de dahil olduğu çapraz platform desteğini ilk sunan oyun Fortnite olmuştu malumuz, fakat halen beta sürecinde. Dolayısıyla, Anthem için böyle bir desteğin söz konusu olmaması anlaşılabilir bir şey. İlerleyen dönemde bu tablo değişir mi, bekleyip göreceğiz. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum