Anthem’in Mart Sonuna Kadar 5-6 Milyon Satış Yapması Bekleniyor!

EA cephesinde Anthem ile ilgili beklenti büyük anlaşılan...

Electronic Arts'ın mali değerlendirme toplantısında, Baş Finans Sorumlusu Blake Jorgensen, BioWare tarafından geliştirilen Anthem ile ilgili beklentileri de dile getirmiş.

Jorgensen, mali yıl sonuna kadar 5 ila 6 milyon kopya satış beklendiğini ifade etmiş -ki mali yıl sonu olarak kastedilen tarih 31 Mart 2019'a tekabül ediyor. Dolayısıyla oyundan beklenti büyük gibi görünüyor.

Bu beklentiyi destekleyen bir unsur oyunun demosunun yarattığı izlenim. Pek çok oyuncunun demoda gördüklerinden gayet memnun olduğu anlaşılıyor. Hikaye kısmının nasıl işleyeceği halen bir muamma olsa da oynanış kısmı gayet güzeldi; çatışmalar keyifli, vuruş hissi tatmin ediciydi. Aklımda soru işareti olarak kalan kısım RYO elementlerinin ne şekilde işleyeceği ve hikaye akışına dair belirsizlik. O kısımla ilgili bulutlar da oyunun çıkışı ile dağılacak artık. Umarım o yönden de başarılı bir oyun deneyimi sunar ve BioWare'in hanesine bir artı olarak yazılır.

Jorgensen bu konuda gayet emin görünüyor, oyunun başarılı olacağından ve oyuncuların ilgisini çekeceğinden endişesi yok gibi. Mali yıl sonu beklentilerini ortaya koyduğu kısmın devamında, oyunun uzun bir süre boyunca satış performansını üst düzeyde tutmasını beklediklerini ifade etmiş. Bu düşüncesinin temel dayanağı ise oyunun ilerleyen dönemlerde yeni içeriklerle desteklenecek olması. Bu sayede ilgiyi canlı tutmayı hedefliyorlar.

Anthem için net bir çıkış tarihi verip de tartışma konusu yapmayayım şimdi; dileyenler ilgili haberimizden farklı çıkış tarihlerini kontrol edebilirler :) İşin şakası bir yana, artık çok az bir süre kaldı Anthem ile buluşmamıza. EA cephesinin de öngördüğü gibi başarılı bir çıkış yapıp rüzgarı arkasına alabilecek mi bakalım. Merakla bekliyoruz, takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum