Anthony Mackie, Marvel Stüdyoları İle 10 Filmlik Bir Anlaşma Yapmış

Yeni dönemde rolü büyük olacak

Marvel Sinematik Evreni, Avengers: Endgame'in ardından yeni bir yola girdi. Evrenin başında yer alan karakterler emekli olup yerlerini yeni karakterlere bırakmaya hazırlanıyorlar. Anthony Mackie'nin canlandırdığı Falcon karakteri de yeni karakterlerden birisi. Bir süredir MCU'da izlesek de kendisini hep yan rollerde gördük, yakında bu durum değişecek gibi gözüküyor. 

Artık Endgame ile ilgili spoiler içeren şeyler yazabiliriz diye düşünüyorum. Zira filmin oyuncuları bile filmle ilgili konuşmaya başladılar. Filmle ilgili görseller internette oldukça yaygın bir şekilde paylaşılmaya başladı. Yine de hala izlememiş ve izlemek isteyenler için tam burada spoiler uyarısını yapayım. 


Avengers: Endgame'in ardından Captain America'nın kalkanı artık Falcon'a geçti ve MCU'nun yeni Cap'i Falcon olacak gibi gözüküyor. Bu durum Mackie'yi oldukça heyecanlandırmış. Daha önceden Marvel Stüdyoları ile 10 filmlik bir anlaşma yaptığını belirten başarılı aktör şimdiye kadar 5 MCU filminde rol aldı. Ufukta bir de The Falcon and Winter Soldier isminde bir Disney+ dizisi var. Bu dizinin kendisiyle yapılan film anlaşmasını etkileyip etkilemeyeceğini ise Anthony Mackie bile henüz bilmiyor.

Günümüz çağında toplumun farklı kesimlerinden süper kahramanları sinemada izlemenin önemine dikkat çeken Anthony Mackie, "Black Panther'ın yarattığı etkiyi biliyorum, tıpkı Wonder Woman'ın yarattığı etkiyi bildiğim gibi. Ben bunu senelerdir söylüyorum. Eğer film yapacaksanız bu iki film gibi yapacaksınız çünkü bu tarz işler size trilyonlarca dolar kazandırır. Bunlar bizim toplumumuzun tamamiyle farklı bir kesimini temsil ediyor. Bu kısım da yeteri kadar temsil edilemeyen ve yeteri kadar taktir edilmeyen insanlardan oluşuyor." diyerek yeni nesil Captain America'nın büyük bir başarıya imza atacağını ima etmiş. 

Geçtiğimiz günlerde Chris Evans'ın canlandırdığı Captain America ile ilgili de konuşan Mackie, "Chris'i seviyorum. O gerçekten harika bir Captain America idi. Ona bakınca, onun karakterle yaptıklarına bakınca şunu anlıyorsunuz ki çok az insan onun yaptıklarını bir sinematik evrende yapabilirdi. Çünkü o ÇOK FAZLA sayıda filmde Captain America'yı oynadı. Onun bu mirasını devralmak benim için büyük bir mücadele olacak. Bir yerlerde benden tıpkı Chris Evans gibi, aynı kostümü giyip aynı şeyleri bir siyahi olarak yapmamı bekleyenler var. Fakat size şunu söyleyebilirim ki bu kesinlikle olmayacak." diyen Mackie, kendi Captain America versiyonunun büyük farklılıklar içereceğini belirtmişti. 

The Falcon and The Winter Soldier dizisinin 2020 yılı içerisinde yayınlanmaya başlaması bekleniyor. Dizinin ardından Anthony Mackie'nin yeni Captain America'sını hangi filmde, nasıl göreceğimiz ise büyük bir merak konusu. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum