Anthony Russo'ya Göre Avengers: Endgame Öncesinde İzlenmesi Gereken 5 Film Varmış

Film maratonunu iyice kısaltmak için

Avengers: Endgame'in vizyona girmesine yaklaşık 3 hafta kaldı, film ülkemizde 25 Nisan 2019 Perşembe günü sinemalardaki yerini alacak. Haliyle şimdiden pek çok kişi film öncesi MCU (Marvel Sinematik Evreni) maratonları planlamaya başladı bile, bir devri kapatacak olan bu film öncesinde MCU'nun tüm filmlerini sırayla izleyip Endgame'e tamamen hazır olmak isteyenler var.

Ancak herkesin o kadar zamanı veya sabrı olmayabilir, daha kısa, olmazsa olmaz filmleri izlemek istiyor olabilirler. Filmin yönetmen kardeşlerinden Anthony Russo, Fandango dergisine verdiği röportajda bu işe el atmış ve Avengers: Endgame öncesi MUTLAKA izlenmeli dediği filmleri açıklamış.

Russo, "Civil War ve Infinity War bu film öncesi kesinlikle izlenmesi gereken iki film" diye başlamış sözlerine. Yani Infinity War'u söylemesine elbette gerek bile yoktu, filmin ilk bölümünü izlemeden ikincisine geçmek aşırı mantıksız bir hareket olurdu. Ancak Civil War örneği dikkat çekici. Russo bunu "Civil War, Avengers'ın bölündüğü bir durumu ortaya çıkardı" diye açıklıyor ve Thanos'u indirmek için Captain Amerika ile Iron Man arasındaki buzların erimesi gerektiğini söylüyor. Bu buzların kaynağını bilmek de Endgame'den maksimum keyfi almak açısından önemliymiş.

Anthony Russo'ya göre Endgame öncesinde izlemeniz gereken beş film şunlar, diğerleri ise opsiyonel:

  • The Avengers
  • Avengers: Age of Ultron
  • Captain America: The Winter Soldier
  • Captain America: Civil War
  • Avengers: Infinity War
YORUMLAR
Parolamı Unuttum