Apex Legends 22. Sezonla Birlikte Çift Battle Pass Sistemine Geçecek

İkisi de tam fiyattan satılacak

Respawn Entertainment, Apex Legends'in 22. sezonunda Battle Pass deneyiminde önemli değişikliklere gidileceğini açıkladı. Buna göre artık sezon başına bir yerine iki Battle Pass çıkacak ve bu iki Battle Pass de tam fiyatlı olarak satılacak.

Bu iki Battle Pass'ten biri sezonun başında, ikincisi ise sezonun ortasında başlayacak. Normalde tek Battle Pass'te 110 seviye bulunuyordu, artık iki Battle Pass'te de 60'ar seviye bulunacak.

İşin tuhaf yanı ise bu iki 'yarım' Battle Pass'in de eski Battle Pass ile neredeyse aynı fiyattan satılacak olması. Eskiden premium Battle Pass yaklaşık olarak 10$ tutuyordu (950 Apex Coins). Yeni yarım Battle Pass'lerin de fiyatı 10$.

Bu yeni Battle Pass'ler Apex Coin ile alınamayacak, doğrudan gerçek para kullanmalısınız. "Premium para birimimizden vazgeçmek kolay bir karar değildi ama bu sayede topluluğumuz için Premium+ fiyatını düşürebileceğiz" diyor Respawn. Söz konusu Premium+ ise yarım sezonluk olarak 19.99$'a satılacak.

Respawn ödül sisteminde yapılan değişiklikler sayesinde "tüm sezonu dikkate aldığımızda Battle Pass ödüllerinin sayısını neredeyse ikiye katladık" diyor ama bunun için oyunculardan da iki katı para alacağını unutmuş olsa gerek.

Tabii bu karar Apex Legends subredditinde büyük tepkilerle karşılaştı, bu tepkiler sosyal medyada da giderek artıyor. Respawn ve EA bunun karşısında kararlarından geri adım atacaklar mı, bilinmez.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum