Apex Legends, Loba Ve Revenant'ın Kavgasına Son Noktayı Koydu

Herkes kendi kaderini yaşar

Beşinci sezonundan beri bizlere Apex Legends'ın karakterlerinin arkasındaki hikayeleri anlatmaya çalışan EA ve Respawn Entertainment, bu kez uzun süredir konuşulan Loba ve Revenant arasındaki kavgaya son verdi.

Hatırlarsanız Loba ve Revenant arasındaki bu savaşın fitili, suikastçi karakterimizin tanıtım videosunda ateşlenmişti. Loba'nın ailesini gözlerinin önünde öldüren Revenant, birkaç sezon sonra kendisinden intikam almaya çalışan Loba ile karşılaşmıştı.

Loba'nın tanıtımında karakterimizin Revenant'ın asıl beyninin bulunduğu ve Skull Town'ın hemen altında bulunan Hammond Robotics tesisine girdiğini görmüştük. Bu sırada istediğini başaramayan Loba, oyuna eklendiğinde Revenant ile birlikte oldukça ilginç ikili diyaloglara girebiliyordu.

Respawn'ın Apex Legends'ın Twitter hesabından yayınladığı bilgiye göre Loba, Revenant'ı gerçekten öldürmek istemiyor. Ölümün kendisini özgürlüğe kavuşturacağına inanan Revenant, Loba'nın kaynak kodlarını çalması ile birlikte bu fırsatını yitiriyor. İkili birbirine girse de Loba savaşı kazanıp Revenant'ın acı çekmesini izlemeye devam ediyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum