Apex Legends'ın 3. Sezon Fragmanlarını Mercek Altına Alıyoruz

Silahlar, harita detayları ve çok daha fazlası

Respawn Entertainment, Apex Legends'ın 3. sezonuna hızlı bir giriş yapmak istiyor. Oyunun 11. efsanesi olacak Crypto ile birlikte Meltdown verilen yeni haritayı oyuna ekleyecek olan yapımcı ekip, bu yeni haritayı ve silahı içeren fragmanlar ile karşımızda.

İncelemeye ilk önce sinematik fragmandan başlıyoruz. Birkaç gün önce yayınlanan bu fragman, yeni efsanemiz Crypto ve Mirage'ın birbirleri ile atıştıklarını görüyoruz. Oldukça eğlenceli bir sohbetin ardından ikilimiz Lifeline ile birlikte yeni haritaya doğru uçuşa başlıyor.


Fakat Respawn, burada ufak bir sahnede bize 12. karakter hakkında ufak bir ipucu bırakmış. Eğer 50. saniyede uçaktan atlamaya hazırlanan takımlara bakarsanız, 3 kişilik 4 farklı takım dikkatinizi çekecektir. Apex Legends'da şu an 11 adet karakter bulunuyor. Yani burada elimizde ekstra bir karakter var. Bu karakter de sağ tarafta Wattson ve Wraith'in yanında sırtını dönmüş şekilde bizleri karşılıyor. Karanlıktan ötürü yüzü pek seçilemese de karakterin bir maske taktığı ve belinde ilginç bir ekipman bulundurduğu görülebiliyor.

İddialara göre bu karakter ya tuzak kuracak Skunner, ya da eşya üretebilecek Nomad olacak. Fakat karakterin yapısına göre ben, bunun Skunner olduğuna inanıyorum. Respawn'ın bu tür ipuçlarını sevdiğini biliyoruz zira hatırlarsanız 2. sezon sinematik fragmanında da Crypto'yu görme fırsatımız olmuştu.

3. sezon oyun içi fragmanda ise daha çok haritayı ve yeni silahı görme fırsatımız oluyor. King's Canyon'ın aksine çok daha adrenalin dolu bir harita olacağı gözlemlenebilen World's End (Meltdown); lava dolu bölgelere, karlı biyomlara ve haritayı turlayan bir trene sahip olacak. Videonun sonunda ise ilginç bir sekans bulunuyor. Bir drone'u parçalayarak alınan anahtar sayesinde gizemli bir loot odasının kapıları açılabiliyor.

Charge Rifle'ın detaylarını da fragman içerisinde görebiliyoruz. Bir süre şarj edilmesinin ardından rakiplerini tek vuruşta indiren bu silah, aynı zamanda bir dürbüne de sahip. 

Apex Legends'ın 3. sezonu bugün başlıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum