Apex Legends'ın Yeni Efsanesi, Banglore'un Kardeşi Mi?

Wattson nerede sevgili Respawn?

Respawn Entertainment'ın hit oyunu Apex Legends, yapımcı firmanın "yetersiz" kalan desteği ile kan kaybetmeye devam ediyor bildiğiniz üzere. Geçtiğimiz günlerde bunun tehlikeli düzeylere ulaştığını açıklayan şöyle bir haber de yapmıştık. Fakat Respawn bu durumu tersine çevirmek için oyuna daha fazla içerik getireceğini açıklayan bir duyuru da yapmıştı.

İşte bu içerik eksikliklerinden biri olan efsane sayısı, yakın zamanda genişleyebilir. Hatırlarsanız ilk sezonun içerisinde iki karakter çıkacağı açıklanmıştı. "Wattson" adı verilen bu karakterin Octane'ın arkadaşı olacağı ve çeşitli tuzaklara sahip olacağı iddia edilmişti. Sezonun bitişine günler kala, ortaya yeni bir iddia atıldı.


İddiaların kaynağı da Respawn'ın ellerinden geliyor. Geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden paylaşılan bir bilgide, IMC kargo gemisinden çıkan kara kutu kayıtları yayınlandı. Bu kayıtlarda iki kişinin konuştuğu görülebiliyor: Teğmen Jackson Williams ve Çavuş Anita Williams ya da bildiğimiz adıyla Banglore.

Kayıtın sonlarına doğru gemide bir patlama meydana geldiği ve Banglore'un kardeşinin ismini bağırdığı görülebiliyor. Aynı şekilde yayınlanan resimde de Banglore'un aşağı düşen kardeşine uzandığı bir sahne bulunuyor.

Haberin devamında ise Banglore'un olayın büyük bir kısmını hatırlamadığını öğreniyoruz. Hatırladığı bilgiler arasında kazanın Şükran Günü ya da Yeni Yıl'a yakın günlerde olduğu bulunuyor. "Outlands Journal" adı verilen derginin bilgilerine göre bu "gizemli kaybolma" vakası, Teğmen Jackson Williams'ın aslında ölmemiş olacağına işaret ediyor olabilir.

Yakında 2. sezon battle pass içeriklerini açıklaması beklenen Respawn, yeni efsaneyi de bu içerikler ile birlikte tanıtabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum