Apex Legends'ın Yeni Efsanesi Horizon'ın Hikayesi Yayınlandı

Endişeli bir ana...

Birkaç haftadır karşımıza ipuçları ile çıkan Respawn Entertainment, Apex Legends'ın yeni kahramanının hikayesini yayınladı. İskoç aksanı ile dikkat çeken Dr. Mary Somers, oldukça trajik ve bir o kadar klişe bir hikaye ile karşımıza çıkıyor.

Dünyasını kurtarmak için yeni yollar aramaya başlayan Somers, bulunduğu evrenin en parlak dehalarından biri. Dünyanın enerji krizini çözmek için gecesini gündüzün katan Mary Somers, oğluna vakit ayıramadığı için kendisini pişman hissediyor olsa da ona sağlam bir gelecek bırakmak için elinden geleni yapmaya hazır.

Bu sebeple kendisini uzayın derinliklerine götürecek bir göreve çıkan Somers, iş arkadaşı ve dostu tarafından ihanete uğrayınca yıllarını bir kara deliğin etrafında geçirmeye başlıyor. Somers bu keşmekeşten çıkış yolu bulmayı başarsa da olayların yaşandığı yıldan 87 yıl ötesine giderek yine derdine derman bulamıyor.

Apex Legends karakter listesinin "endişeli ana" rolünü üstlenecek Dr. Mart "Horizon" Somers, yeni sezon ile birlikte oyuna giriş yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum