Apex Legends'ın Yeni Karakteri Newcastle'ın Özellikleri Detaylandırıldı

Takımın "kalesi".

Apex Legends'ın yeni sezonu Newcastle ile başlıyor. Respawn Entertainment, her sezon başında olduğu gibi yine karşımıza derin bir hikayesi olan yeni bir kahraman ile çıktı. Newcastle'ın ilk görüntülerini geçtiğimiz günlerde yayınlayan geliştirici, yeni karakterimizin Banglore ile olan bağını da bizlerle paylaşmıştı.

Yeni videoda ise Newcastle'ın özelliklerine yakından bakma fırsatı buluyoruz. Daha önce yayınlanan görüntülerde az çok tahmin edebildiğimiz bu özellikler, Newcastle'ı takımların olmazsa olmazı yapacak gibi görünüyor. 

Taktik yeteneği mobil bir kalkan olan Newcastle, bu yeteneğini savaşa girerken ya da savaştan kaçarken kullanabilecek. Oyuncular taktik yeteneği bir kez daha aktive ettikten sonra bu kalkanın gidiş yönünü belirleyebilecek. Bu da Newcastle'a rakipleri karşısında taktik bir avantaj sağlıyor elbette.

Pasif yeteneği ile savaş esnasında düşen takım arkadaşlarını çekebilecek olan Newcastle, ultisi ile de adına yakışır bir kale kuruyor. Özellikle fragman içerisinde bu kalenin yüksek bölgelere kurulduğunda çok etkili olabileceğini görebiliyoruz. Sadece bu yetenekleri bile Newcastle'ı özel bir karakter yapıyor.

Savior isimli yeni sezon, 10 Mayıs'ta start alacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum