Ariana DeBose, Kraven'da Calypso'yu Canlandıracak

Karven'ın delirme sebebi

Kraven filminde yeni karakterler açıklandıkça filme dair umudum da paralel oranda yükseliyor. Oynayan oyunculardan bağımsız olarak eğer bir Kraven filmi yapacak olsam ben de Chameleon ve Calypso'yu mutlaka filmin merkezine koyardım. Sergei Kravinoff'un üvey kardeşi Bukalemun'un ardından Kraven'ın delirme sebebi Calypso da kesin olarak filmde yer alacak. Ariana DeBose'un canlandıracağı karakteri umarım kilit bir rolde izleyebiliriz. 

Haiti kökenli bir Voodoo büyücüsü olan Calypso'nun Sergei ile yolu kesişince ortaklaşa bir delirme meydana gelmişti. Kraven'a dönüşen Sergei'yi Spider-Man'e olan nefreti üzerinden sürekli manipüle eden Calypso Ezili bir noktada hırsını alamayıp Curt Connors'a bile bulaşmıştı. Hatta Lizard'ı kontrol edebilmek için genç kız kardeşini kurban eden Calypso gerçekten korkulması gereken delilerden birisi. Çizgi romanlarda yolu Hell's Kitchen ile birlikte Daredevil'ın mıntıkasına da düşen karakter gerçekten ilgi çekici bir yapıya sahip. 

Calypso'nun filme gelmesi hikayeyle ilgili de büyük fikirler veriyor. Zira bir "anti-kahraman" olacağı başından beri söylenen Kraven'ın "kötü adam" gibi gözükmesi için gereken motivasyon Calypso'nun ta kendisi. Üstüne bir de Chameleon cümbüşü de eklenince adeta bir çizgi roman edasıyla izlenebilecek bir film potansiyeli var. Filmde ayrıca Russell Crowe da henüz açıklanmayan bir rolde karşımıza çıkacak. Her ne kadar Sony'ye bu konuda epey temkinli yaklaşsam da şu ana kadar filmden gelen neredeyse tüm haberler beni heyecanlandırmayı başardı. 13 Haziran 2023'te Kraven'ın güzel bir avına tanıklık edeceğimizi umuyorum. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum