Artık Sekiro'nun Da Boss Rush Modu Var

Art arda boss kesmek isteyenlere

Souls benzeri oyunlarda boss rush modları ilginç oluyor, hiç oyunun hikayesine, ara sahnelere, haritalara falan bulaşmadan yalnızca boss odaklı bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Hatırlarsanız sırf bu yapı üzerine kurulmuş olan Sinner - Sacrifice for Redemption diye bir oyun bile vardı. İşte Sekiro: Shadows Die Twice'ta da artık art arda boss kesmeniz mümkün.

Modcu thefiftmatt'in sunduğu Boss Rush modu, oyuna bosslar ve mini bosslarla istediğiniz sırada ve istediğiniz sayıda savaşabildiğiniz yeni bir oyun modu ekliyor oyuna.

Dilapidated Temple Sculptor's Idol'a giderek mevcut boss'lar arasından seçim yapabiliyor, boss öldürdüğünüzde ise para ve XP kazanıyorsunuz. Oyunda normalde öldürüldüğünde Memory veren tüm düşmanlar boss kategorisinde, ayrıca opsiyonel mini boss menüsü sayesinde rotasyona onları da katmanız mümkün.


Idol'dan istediğiniz bir boss'u seçerek o dövüşe ışınlanıyorsunuz. Kazandığınız taktirde ister daha önce yenmediğiniz başka bir boss'a geçebiliyor, ya da Dilapidated Temple'a dönüyorsunuz.

Bu mod için 2000 satırın üzerinde oyun-içi script yazılmış. Haliyle henüz oyunu bitirmediyseniz bu modu kullanmanız çok da mantıklı değil, hem spoiler açısından, hem de tecrübe açısından öncelikle oyunu bir kez bitirmiş olmakta fayda var.

Boss Rush modunu şuradan indirebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum