Ashes of the Singularity: Escalation Kısa Süreliğine Humble Bundle’da Bedava

Pazar akşamına kadar vaktiniz var

Humble Bundle, dönem dönem indirim kampanyaları, avantajlı oyun paketleri ve ücretsiz olarak verdiği oyunlarla konuğumuz oluyor. Bu sefer de yine hediye oyun haberiyle gündemimize girmiş durumda; Ashes of Singularity: Escalation, ücretsiz olarak veriliyor.

Humble Store’da bahar indirimleri başladı. Bu indirimlerle birlikte Ashes of Singularity: Escalation da Pazar akşamına kadar ücretsiz olarak sunuluyor. Escalation, aslında Ashes of the Singularity için çıkan, ancak tek başına da oynanabilen bir genişleme paketiyken sonrasında ana oyun ile birleştirildi ve yola bu şekilde devam edildi. Uzayda geçen bir GZS oyunu olan AoS: Escalation’da gezegenler fethedip galaktik bir imparatorluk kurmaya çalışıyoruz. Eğer siz de strateji oyunlarını seviyorsanız ve bugüne kadar oynamamışsanız, hazır böyle bedava bulmuşken bir şans verebilirsiniz.

Oyunu ücretsiz olarak alabilmek için şu sayfaya gidip Humble Bundle haber bültenine abone olmanız yeterli. Halihazırda aboneyseniz de aynı sayfadan giriş yaparak ücretsiz Steam kodunuzu alabiliyorsunuz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum