Assassin’s Creed Odyssey, Oyuncularla Buluşmaya Hazır

Bu kez bizi neler bekliyor? 

Assassin's Creed serisinin son durumu bazı oyuncular için pek iç açıcı olmasa da Assassin’s Creed Odyssey'in bu yılın en çok beklenen oyunlarından birisi olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu doğrultuda Assassin’s Creed'in resmi Twitter hesabında da paylaşıldığı üzere yapım, oyuncularla buluşmaya artık hazır vaziyette.  

Bu durum elbette Ubisoft'un oyunu geliştirmeyi tamamen bıraktığı anlamına gelmiyor, yapım tamamlanmış olsa da geliştirici ekip bir süre daha oyunun açıklarını ve eksiklerinin kapatılması üzerine çalışmalarına devam edecek (ilk gün yaması mı dediniz?). 

5 Ekim 2018'de çıkacak olan oyunda Alexios veya Kassandra karakterleri arasından seçim yapabileceğiz. Oyunun Antik Yunan'da geçeceğini hatırlatmakta fayda var. 

Oyuncuların karşısına çıkmasına bir ay bile kalmayan Assassin’s Creed Odyssey'in ön siparişle satın alınabilir dört ayrı pakedi bulunuyor. Fiyatına gelecek olursak oyunun normal sürümünün ön sipariş fiyatı 209 TL iken, Deluxe paket 239 TL’ye sunuluyor. Assassin’s Creed Odyssey Gold paketiyse bir miktar daha tuzlu ve 349 TL’lik fiyat etiketine sahip. Ultimate sürümüne ise 385 TL gibi bir fiyatla sahip olabilirsiniz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum