Assassin's Creed: Origins'deki En Yaygın Hatalar ve Çözümleri

Kralın dönüşü bazıları için biraz sancılı oluyor.

İki yıllık aranın ardından piyasaya sürülen yeni Assassin’s Creed oyunu Origins, yanında bazı sorunları da getirdi. Bu sorunların birçoğu oyunun ve ekran kartı sürücülerinin gelecek güncellemelerinde çözülmesi planlanıyor. Aşağıda oyuncuların en çok canını sıkan hatalar ve çözümlerini bulabilirsiniz. Bu sırada Origins için yazdığım incelemeyi de buradan okuyabilirsiniz.

PC

  • AMD Radeon ayarlarından HBCC özelliğini aktive ederseniz performans düşüşü yaşayabilirsiniz. Sorun AMD tarafından çözülmeden önce bu özelliği kapatmanızı tavsiye ederiz.
  • Düşük güçlü işlemcilerde bazı NPC’ler haritaya yüklenmekte geç kalabiliyorlar. Bunun önüne geçmek için arka plan uygulamalarını kapatın.
  • 32-çekirdek işlemcilerde oyun çökebiliyor. Ubisoft’un bu rehberi sorunun önüne geçmenizi sağlayabilir. Esas çözüm için gelecek güncellemeyi beklemeniz gerekmekte.

Tüm Platformlar

  • “The Hyena” ana görevinde hedefler kaybolabiliyor. Görevleri tekrar aktive etmek için oyun içi ipuçlarını tekrar araştırın.
  • Master Seer özelliği, ateşi çıkaran Bayek olduğunda kendisine de ekstra hasar verebiliyor. Bunun için şu anda bir çözüm yok, gelecek güncellemeyi beklemek zorundayız.
YORUMLAR
Parolamı Unuttum